dimarts, 26 de maig del 2009

Taller Hort Urbà

Informem als alumnes del taller d'Hort Urbà que aquest proper dimecres, dia 27 de maig, es portarà a terme una única sessió de les 18.30 h a les 20 h.

Per a qualsevol consulta, podeu adreçar-vos al 938850681.

dilluns, 18 de maig del 2009

Taller d'Hort Urbà

Entre els tallers que s'ofereixen al Centre Cívic de la Guixa aquest trimestre hi ha el d'Hort Urbà (dimecres, de 18.30 a 20 h i de 20 a 21.30 h), en el qual s'ofereixen les nocions bàsiques per a planificar el propi hort, adequar l'espai, organitzar la plantació...

Taller d'Hort Urbà al CCVic la Guixa

Com a mostra del treball us adjuntem imatges amb els inicis dels treballs pràctics que es porten a terme a l'espai annex a la l'escola bressol de La Guixa.

Taller d'Hort Urbà al CCVic la Guixa

dilluns, 11 de maig del 2009

TAM TAM GOSPEL omple el CCVic de La Guixa de música

Aquest passat diumenge, dia 10 de maig, el teatre del Centre Cívic de la Guixa es va omplir fins a dalt de públic per a presenciar l'actuació de Tam Tam Gospel.



Els assistents van poder gaudir d'una hora de bona música vocal i també de pedagogia musical, ja que cada peça va anar precedida d'una amena explicació que ens va ajudar a entendre una mica més aquest tipus de música: arrels històriques, varietats....

El dominical va acabar amb els assistents participant en interpretació de la peça When the Saints Go Marching' In i l'ovació del públic cap a la formació.

Vídeos:


dijous, 7 de maig del 2009

Diumenge 10 de maig, "LA DIÜRNA DE LA GUIXA”

Aquest proper diumenge, dia 10, tindrà lloc la caminada popular DIÜRNA DE LA GUIXA, organitzada per l'Associació de Veïns de La Guixa i la Plataforma Preservem La Guixa-Sentfores.

Per segon any, podreu gaudir a peu de l’entorn rural del poble i en podreu descobrir el patrimoni històric, natural i arquitectònic. Tindrem ocasió d’admirar els dos roures centenaris, declarats arbres monumentals de Catalunya. Un d’ells assoleix els 15 metres d’alçada i un perímetre de 4,7 metres. 

Algunes dades:
  • Distància a recórrer: 10 quilòmetres, aproximadament.
  • Recorregut: antiga quadra de Sant Joan del Galí, Pla de Palou (esmorzar), La Riera i fins La Carrera.
  • Apte per totes les edats.
  • Inscripcions: el mateix dia a les 8 h del matí al Centre Cívic de La Guixa
  • Sortida: tindrà lloc a les 8:30 h.
  • Preu: 7 euros.

dimecres, 6 de maig del 2009

TAM TAM GOSPEL al Centre Cívic

Aquest proper diumenge, dia 10 de maig, a les 18 h, tindrà lloc l'actuació de TAM TAM GOSPEL al Teatre del Centre Cívic de la Guixa. Com indica el nom el grup es dedica a interpretar temes de gospel, gènere musical que incorpora espirituals, himnes religiosos i músiques com blues, jazz o soul.

Aquesta actuació s'enmarca dins de la programació dominicals dels Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic. L'entrada és gratuïta.

Podeu ampliar la informació al bloc del grup, on hi trobareu imatges d'alguna de les seves actuacions: tamtamgospel.blogspot.com. A sota podeu veure TAM TAM GOSPEL interpretant Climbin'up the mountain.





dilluns, 4 de maig del 2009

Tallers de compostatge al Centre Cívic de la Guixa

L’Ajuntament de Vic engega una campanya per tal d’aconseguir incrementar les tones recollides d'orgànica i millorar la seva qualitat. En aquest context s'han organitzat dos tallers de compostatge casolà que es portaran a terme al Centre Cívic de la Guixa. També es porten a terme altres accions com el regal d'un cubell i 15 bosses compostables (si voleu saber com aconseguir-lo feu clic aquí).

Les places són limitades i s’ha de realitzar inscripció prèvia.

1r taller
Dia: Dijous 7 de maig
Hora: 19.00h
Lloc: Centre Cívic de la Guixa

2n taller
Dia: Dissabte 9 de maig
Hora: 12.00h
Lloc: Centre Cívic de la Guixa

Per a més informació i inscripcions feu clic aquí.

Twitter

    Segueix-nos al Twitter